Cautare

731 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (3.00 secunde)
Campioana ICIM Arad s-a dovedit o nuca prea tare pentru echipa feminina de baschet SCM-U Craiova, aradencele castigand cu 2-0 disputa din turul intai al play-off-ului Diviziei A.
O postarita din Arad a fost jefuita de suma de 39.000 de lei, reprezentand bani pentru plata pensiilor.
Spectacol total la Arad, acolo unde UTA a "smuls" trei puncte cu U Craiova 1948, in etapa a saptea. Finalul a fost incendiar.
ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad: "Persoanele care au fost ranite grav si usor sunt transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Arad.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Mihai Teja UTA ARAD: Iacob - Vukcevic, Chindris, Benga, Hoxhallari - Batha, Stahl - Steau, Cascini, Jobello - Postolachi REZERVE:
UTA Arad - Rapid 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2021/2022 Au marcat: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1:
UTA Arad - FCSB 3-1. ... Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR:
UTA Arad: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR:
Un cutremur cu magnitudinea de peste 5 s-a produs, marti, in judetul Arad, a anuntat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a organizat, vineri, la Palatul Cultural din Arad, a XVI-a editie a "Zilei Intreprinzatorilor". ... Ceea ce face Petrom in Romania este inadmisibil, este jaf", a precizat presedintele CNIPMM.
Printre institutiile financiare nebancare se numara firmele de leasing, de credit (si cele "doar cu buletinul"), casele de amanet si cele de schimb valutar.
Astfel, Registrul General va cuprinde societatile monitorizate, Registrul Special - societatile supravegheate si Registrul de Evidenta - casele de ajutor reciproc si cele de amanet.
Prea multe societati de leasing BNR a realizat lista CAR-urilor in scopul de a aplica o noua lege prin care BNR supravegheaza activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN-uri), precum si pe cea a CAR-urilor si a caselor de amanet, entitati ce se ocupa cu activitatea de creditare.
Operatorii romani folosesc ca materie prima aurul la schimb sau cel achizitionat din casele de amanet si, intr-o masura mult mai mica, cel prelucrat din lingouri sau cel granulat.
Accizele la bijuteriile din aur se ridica la 25%.i"In casele de amanet, care nu platesc TVA, din 2004, intra bijuteriile turcesti, in general de contrabanda, aduse de 'sacosari'.
Casele de ajutor reciproc si casele de amanet care vor dori sa desfasoare activitate de creditare, precum si entitatile care intentioneaza sa desfasoare activitate de creditare, exclusiv din fonduri publice ori puse la dispozitia acestora in baza unor acorduri interguvernamentale, sunt obligate sa se inscrie in Registrul de evidenta.
sa ai bilet la concertul lui Guta si sa ai lantul de aur la amanet. • Niciodata nu este omul mai aproape de perfectiune...
Patronii de la casa aia de amanet, aia care au ramas fara sase kile de aur, au fost sanctionati de politisti, pentru ca nu au respectat nu stiu ce reguli de securitate.
Totodata s-a stabilit ca aceasta a amanetat lantul si cruciulita la un amanet din sectorul 6. Prejudiciul, in valoare de 1.200 lei, a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate.
figureaza cele mai grele cazuri - jaful de la casa de amanet Esco Trade din septembrie 2005, de unde au disparut sapte kilograme de aur, furtul unui seif de la un magazin de telefoane mobile, furtul de aproape 800 de milioane de lei de la un valutist, dar si alte 14 fapte deosebit de grave - omoruri, violuri urmate de moarte victimei si pruncucideri.
google-analytics.com